Weersverwachting Westervoort

https://www.meteox.com/en-gb/country/nl

Vandaag & morgen

Aanhoudend wisselvallig

Waarschuwingen 
Er zijn geen waarschuwingen.

Komende nacht zijn er in het noorden perioden met regen, elders is er een enkele bui. De minimumtemperatuur ligt rond 10°C. Landinwaarts staat er een overwegend matige zuidwestenwind en aan zee een krachtige westenwind, windkracht 6.

Morgenochtend is het in het noordoosten bewolkt en zijn daar perioden met regen. Elders laat de zon zich af en toe zien en komt er vooral in het zuidwesten een enkele bui voor. Boven land is de wind zuidwest en matig, aan zee west en (vrij) krachtig, windkracht 5-6.
Morgenmiddag is er vrij veel bewolking en trekken er vooral in het zuiden en noorden enkele buien over. De temperatuur ligt rond 11°C. Aan de kust is de wind westelijk en in het noordelijk kustgebied eerst nog af en toe vrij krachtig, boven land staat er een matige zuidwestenwind.
Morgenavond overheerst de bewolking en valt er vooral in het noorden en midden af en toe (mot)regen. De wind draait aan de kust naar noordwest en is overwegend matig. Boven land staat er eerst weinig wind, in de noordelijke helft neemt de wind toe naar matig uit het noorden. (Bron: KNMI)

Korte termijn verwachting Westervoort

Onderstaande verwachtingen voor Westervoort zijn gemaakt op basis van de XML feeds van Met.no. De ervaring leert dat deze een redelijk betrouwbaar verwachting geven.
Voor de korte termijn hebben we de eerste 2,5 dagen (60 uur) in een zogenaamd Meteogram geplaatst. Hieruit kun je het weerbeeld, de temperatuur, neerslag en windrichting/-kracht aflezen. Dit gaat in blokken van 3 uur.
De meerdaagse kijkt 4 dagen vooruit en geeft het weerbeeld per dag en nacht. Verder vooruit kijken in detail is niet zinvol, omdat de betrouwbaar dan steeds verder afneemt.

Weerstation Westervoort Promo

 

Buien/regen de komende 2 uur

 weer

 

Weersverwachting Westervoort

 weer

 

Komende dagen

 weer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *