Weersverwachting NL

het weer
Webcam uitzicht in de richting NNO – 110°

Vooruitzichten

KNMI Weersverwachting: Eerst op meerdere plaatsen mist, overdag geleidelijk zonnige perioden

Eerst op meerdere plaatsen mist. Overdag geleidelijk zonnige perioden en droog.

Met name in het midden en zuid(oost)en zijn er brede opklaringen, in de rest van het land zijn ook enkele wolkenvelden aanwezig. In de opklaringen komt op een aantal plaatsen mist voor, die lokaal verkeersbelemmerend kan zijn. De minima lopen uiteen van 12°C in het noordelijk kustgebied tot lokaal 8°C op plaatsen waar het breed opklaart. De wind is zwak en variabel.

De mist lost later in de ochtend op, maar gaat hier en daar eerst over in laaghangende bewolking. In de middag ontstaan er stapelwolken, maar het blijft droog. De maxima lopen uiteen van 19°C in het noorden tot ca. 22°C in het zuiden, bij een zwakke, langs de kust matige, oost- tot noordoostenwind.

Komende nacht zijn er brede opklaringen, plaatselijk wordt het nevelig. De minima lopen uiteen van 14°C langs de kust tot 11°C verder landinwaarts, bij een zwakke tot matige oostenwind.

Zondag overdag zijn er in het zuiden en westen flinke zonnige perioden, in het noorden en oosten trekken er ook wolkenvelden binnen vanuit Duitsland. Het blijft wel droog. De maxima lopen uiteen van 18°C in het noorden tot 22°C in het zuiden. De oostenwind is zwak, in het noorden matig en in het Waddengebied vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Zonneschijn: 50% – Neerslag: 10% kans op 0 mm – Temperatuur van 12 tot 21°C – Wind uit het O 3bft