Weersverwachting NL

Vooruitzichten

KNMI Weersverwachting: Vannacht en morgenvroeg kans op een bui, daarna droog en zonnige perioden

Vannacht enkele buien. Morgen zonnige perioden, maar in het noordoosten eerst nog kans op een bui.

De rest van de nacht komen er enkele buien voor, met name in het noorden en oosten van het land. De minimumtemperatuur ligt rond 11°C bij een matige, langs de kust vrij krachtige westenwind.

Maandagochtend maakt het noordoosten nog kans op een enkele bui. In de middag blijft het overal droog en zijn er zonnige perioden. Het wordt met 14°C op de Wadden tot 21°C in het zuidoosten iets koeler dan vandaag. De wind waait uit het noordwesten en is matig, langs de noordkust vrij krachtig. In de avond neemt de wind sterk af.

In de nacht van maandag op dinsdag is er weinig bewolking en blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. Er staat nauwelijks wind.

Dinsdag overdag zijn er perioden met zon, al kan het in de ochtend in het noorden nog bewolkt zijn. Het blijft overal droog en de maximumtemperatuur varieert van 15°C op de Wadden tot lokaal 24°C in het zuiden van het land. In het noorden staat een matige westenwind, in het zuiden is de wind zwak en uit uiteenlopende richtingen. (Bron: KNMI)

Zonneschijn: 50% – Neerslag: 10% kans op 0 mm – Temperatuur van 8 tot 21°C – Wind uit het VAR 2bft

het weer
Webcam uitzicht in de richting NNO – 110°

https://weerstationwestervoort.com/weerstation/weather28/index.php?p=printKnmi&lang=nl#data-area

Welke RSS-feeds heeft het KNMI?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *