Weersverwachting NL

Van tijd tot tijd regen of (natte) sneeuw en vrijdag later veel wind

Vannacht kans op plaatselijke gladheid. Van tijd tot tijd regen of (natte) sneeuw. Vrijdag later op de dag veel wind. 

[Waarschuwingen] Code geel voor plaatselijke gladheid in het hele land.

[Vannacht] valt er plaatselijk af en toe regen of (natte) sneeuw. Door (gevallen) winterse neerslag en/of bevriezing kan het in het hele land plaatselijk glad zijn. De minimumtemperatuur loopt uiteen van -2°C plaatselijk in het noorden tot +1°C in het zuidoosten. Er staat een matige noordoostenwind.

[Vanochtend] is er veel bewolking en is het op de meeste plaatsen droog. In het noorden is er ook wat zon. Er staat een zwakke tot matige noordoostenwind. [Vanmiddag] is het overwegend bewolkt. Van het zuidwesten uit breidt een regengebied zich verder over het land uit. In het noorden is later wat natte sneeuw mogelijk. De maximumtemperatuur lig op veel plaatsen rond 4°C. Alleen in Zuid-Limburg wordt het 10°C. De wind is zwak tot matig uit een oostelijke richting. [Vanavond] is het bewolkt en regent het op veel plaatsen. In de noordelijke helft is ook (natte) sneeuw mogelijk en plaatselijk kan het daar glad worden. De wind is oostelijk en overwegend matig. 

[Komende nacht] regent het op veel plaatsen. In het noorden is ook (natte) sneeuw mogelijk en daar is er kans op gladheid. De minimumtemperatuur loopt uiteen van dicht bij het vriespunt in het noorden tot 9°C in het zuiden van het land. In het zuiden staat weinig wind. Elders is de wind zwak tot matig, langs de noordwestkust krachtig windkracht 6, uit een oostelijke richting.

[Morgenochtend] is er veel bewolking. Op veel plaatsen regent het. In het noorden valt (natte) sneeuw en kan het glad zijn. De wind komt uit het noordoosten en is matig, langs de kust krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7. In het zuiden komt de zwakke tot matige wind uit het zuidwesten. [Morgenmiddag] regent het in het zuidoosten. De (natte) sneeuw in het noorden breidt zicht steeds verder over het land uit. Plaatselijk kan het glad worden. De maximumtemperatuur ligt iets boven het vriespunt in het noorden en rond 11°C in het zuidoosten van het land. De wind draait overal naar het noorden en neemt flink toe. Boven land wordt de wind matig en af en toe vrij krachtig, aan zee krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7. [Morgenavond] is het bewolkt met op veel plaatsen eerst nog regen of (natte) sneeuw. Plaatselijk kan het glad zijn. De wind wordt noordwestelijk, matig boven land, af en toe krachtig, windkracht 6, aan zee. (Bron: KNMI)

Zonneschijn: 10% – Neerslag: 90% kans op 10/20 mm – Temperatuur van 1 tot 3°C – Wind uit het N 5bft.

U vindt ons ook hier:

https://weerstationwestervoort.com/weerstation/weather28/index.php?p=wsForecast&lang=nl#data-area

U vindt ons ook hier:

het weer
Webcam uitzicht in de richting NNO – 110°

https://weerstationwestervoort.com/weerstation/weather28/index.php?p=printKnmi&lang=nl#data-area

Welke RSS-feeds heeft het KNMI?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *